Сутерен.мк

НВО победи: мажите се подобри и во женскоста

Еден стендап комичар го извади пред луѓе и неговата точка инстантно беше прогласена за одвратна и…

Глупави, корисни нешта

Интернет е преполн со глупости, особено на страниците како Виш, И-беј, Амазон… Таму има такви бесмислени…