Сутерен.мк

Градот на духови во Катар

Филм Цитѕ е изграден за потребите на снимањето на арапската ТВ серија „Синови на волкот“, која…

Град на духови

Воркута е еден од најголемите градови кои се наоѓаат северно од Арктичкиот круг. Тој е најисточниот…