Сутерен.мк

Зошто е мајката поважна од бебето?

Бидејќи има кој да се грижи за бебето – нахрането, гушнато и дадена сета љубов на…

Дали доволно си посветувате време?

Љубовта кон себеси не е исто што и себичност, туку пред се, грижа за себе и…

Како до поздрави деца?

Нормално е родителите да се грижат за хигиената и безбедноста на своето дете, затоа многумина денес…

Преспа гласа за животот!

Преспа за жал, долго време се соочува со еколошки проблеми предизвикани од загадување со отпад, зачестено…

Алармантни реченици дека не му е гајле

Доколку и една од следните реченици сте ја чуле или слушате од време на време (да…

Мендух Јегени: Секој пациент мора да има избор

Само еден поглед врз старата и дотраена гинеколошко – акушерската болница Чаир е доволен да сфатите…

Мајката е должна за чувствата на детето, таткото за мајчините

Од зачетокот до неговата 12 – та година, родителите ја сносат целосната одговорност за се што…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Претпазлива игра

За сега нашата едноседмична игра заврши. Првото утро потоа ме разбуди виор од измешани чувства. Недоброј…

Старски домови како туристички пансиони

Немилосрдната трка по заработувачка и брзиот начин на живеење, неминовно доведуваат до немање време, а ни…