Сутерен.мк

Светски ден на бракот

Од 1981 година, во Батон Руж (Луизијана, САД) почнува да се одбележува светскиот ден на бракот,…

Еретички запис, апропо

Немам намера да се расправам зошто, кога и како се случуваат промени на имиња од „Св.…