Сутерен.мк

Македонија, вечниот кандидат за ЕУ

Северна Македонија е кандидат за членство во ЕУ од 2005 година, најдолго од сите досега чека…

Априлската плата на функционерите покачена за 78 отсто

Утре на личните трансакциски сметки на избраните и именувани функционери ќе им легнат априлските плати со…

Македонија и кажа „не“ на ЕУ

Премиерот Димитар Ковачевски му се заблагодари на францускиот преттседател Емануел Макрон за ангажманот да се најде…