Сутерен.мк

Гробници посветени на жените

Таџ Махал Најпознатиот споменик во Индија го изградил царот Шах Џахан, посветувајќи и го на својата…

Зошто жените изневеруваат?

Според неодамнешното истражување на универзитетот во Индијана, САД, 19 отсто од жените признале дека изневеруваат (23…

Што до бога сакаат мажите!?

Веќе неколку години сум оженет со амбициозна, убава, средена и културна жена со која имам и…

Ведрана Рудан: За мене крваво работат мажи

Хрватскиот културолошки феномен, чии книги станаа бестселери на Балканот, а и пошироко, беше во Скопје, по…

Жените се позагрозени од климатските промени!

Не е само сиромаштијата факторот кој влијае на тоа како луѓето ќе се прилагодат на климатските…

Неспортско однесување

Мојот сопруг е многу „чуден“: кога гледа некој спортски натпревар сам, скока, вика, се радува, пцуе,…

Бројките и мажите

Момчето со кое излегувам неколку месеци, постојано ме прашува за поранешните сексуални партнери. Де со кого…

Петар Мирчевски: Среќа е кога не си несреќен!

Актерот при Битолскиот народниот театар во неговата десетка открива многу за своите најубави години, неспиењето, храброста……

Што сакаат мажите?

Вака накусо, можете ли да ми кажете што сакаат мажите кај жените? Јас   Јас дарлинг,…