Сутерен.мк

Рецептот на Вера Ванг за рамноправност во училиште

Многу пред да стане светски позната дизајнерка, била професионална лизгачка. Меѓутоа, во 1968 година не е…

Купишта проблеми

Имам 30 години, не сум мажена и живеам со својот стар татко кој е многу болен.…

Зошто не треба да жалиме за грешките?

Лошите одлуки и грешки водат најчесто до неуспех кој, од друга страна, може да ве научи…

Што предоцна сфаќаме во животот?

Дека животот и не е баш долг. Осум часа спиете, осум работите… Потрудете се да не…

Најефтините земји за живот

Секако дека кога магазинот „Форбс“ ја правел листава не мислел на „цркавицата“ наречена плата што во…

Средба на мајка и ќерка после 80 години

Герда Кол добила најпосебен подарок кој можела да го побара на својот 98-ми роденден – можноста…

Измачена душа

Дарлинг, мојот живот е хаос. Никогаш не сум бил полошо. Велат дека без падови животот не…

Отец Пимен: Обиди се, вреди!

Ако се запрашаш, а ќе се запрашаш кога тогаш, треба ли човек да е добар со…

Некој се алкохолизира, некој идиотизира!

Мојата мајка е алкохоличарка. Пие стално и не бира ни место ни време. Татко ми  брка…