Сутерен.мк

Зграда или музеј?!

Всушност, мала зграда, но и мал музеј на современата архитектура… Архитектите кои ја креираа се Едуард…

Трокатна зграда за мачки

Во Докумапаркот во Анталија изградена е троспратна зграда со 64 соби за удобно сместување на мачките.…