Сутерен.мк

Завист и здодевност

Фејсбук с(р)еќавања… Во едно црвено, вторнично утро доаѓаш до точката кога ти е јасно, дека собирањето…

Тие, останатите

Имам момче кое е 15 години помладо од мене. Супер ни е се. Вљубени сме, се…

Заморно дотерување

Во брак сум дваесетина години и секогаш сум стокмена, нашминкана, тип – топ. Ми се чудат…

Зошто жените изневеруваат?

Според неодамнешното истражување на универзитетот во Индијана, САД, 19 отсто од жените признале дека изневеруваат (23…

Помлади мажи

Вљубена сум во помлад маж од себе. Се уште ја кријам врската затоа што, во нашава…

Садење краставици

Жена ми, мојот сиот живот е многу здодевен. Не знам веќе како да се справам со…

Досадно, ами како!?

Драга дарлинг, во надеж дека ќе ми дадете искрен и практичен совет морам да ви се…

Да лебдиш или да се досадуваш?!

Живеам во внатрешноста на државава, имам две деца и проблематичен сопруг. Мислам, фин е тој, се…