Сутерен.мк

Кога е компирот опасен?

Честопати на лушпата на компирот се забележува зелена боја, но ретко кој обрнува на тоа особено…

Мендух Јегени: Секој пациент мора да има избор!

Само еден поглед врз старата и дотраена гинеколошко – акушерската болница Чаир е доволен да сфатите…

7 причини да ја баталите шминката

Декоративната козметика е измислена за да ја нагласи, а почесто и да ја надомести, нашата убавина.…

Помош за Василиј!

Малиот борец Василиј е роден во 28-мата недела од бременоста на 25.03.2021 година. Иако дојде на…

Суптилни знаци на депресија

Светските стручњаци се веќе договорени за симптомите на депресија, а тоа се: константно чувство на тага…

Сомневање

Фејсбук с(р)еќавања…. Мислев дека сум премногу жива, за да растам исправајќи ги колената. Секако, не скокнав…

Што им фали на модерните диети?

Ниту една трендовска диета не е нов режим на исхрана, туку станува збор за рециклирана стара…

Право на здрав живот!

Во името на правото за здрав и безгрижен живот на децата со дијабетес тип 1, Баланс…

Здравјето не е бизнис, ни политика!

До Министерство за здравство деновиве се обрати Сојузот на здруженија на дијабетичари на Македонија со барање…