Сутерен.мк

Што не се јаде навечер?

Стотици пати сме чуле дека вечерата треба да биде лесна, дека не треба доцна да се…

Кога треба да се откажеме?

Многумина мислат дека откажувањето од она што го започнале е знак на слабост на карактерот. Наспроти…

Здрав и мртов

Сакам да јадам, да пијам, да лежам и гледам телевизија, но некогаш читам и книги. Работам…

И појадокот стана опасен

Научникот Теренс Кили, кој се занимава со биохемија, тврди дека појадокот е опасен оброк и како…

Каде живеат најздравите луѓе?

Во изгубеното кралство високо на Хималаите, живее народот кој има неверојатено долг и здрав живот –…

Зошто се будите анксиозни?

Физичките и менталните симптоми на анксиозност можат да се појават одеднаш. Така, се будите наутро со…

Дланките, огледало на вашето здравје

Состојбата на нашите дланки откриваат многу за нашиот карактер, но можат да бидат и сигнификантен показател…

Најздравите видови риба

Атлантски лосос – велат дека омега-3 масните киселини кои ги содржи црвеното месо на оваа риба…

Како до поздрави деца?

Нормално е родителите да се грижат за хигиената и безбедноста на своето дете, затоа многумина денес…