Сутерен.мк

Што сте во египетскиот зодијак?

Нил (1-7 јануари, 19-28 јуни, 1-7 септември, 18-26 ноември) Нил претставува почеток на нешто. Луѓето од…

Астролошко смирување на суетите

Овен Овните ретко кога кажуваат едно, а прават друго. Обично прават нешто погрешно и не зборуваат…

Кои се најнесреќните!

Рак Ракот е најнесреќниот зодијачки знак! И тоа, кога лошо изгледа?! Секако дека звучи површно, ама…

Најинтелигентните

Риби Од сите хороскопски знаци, Рибите се најмудри. Тоа произлегува од нивното сочувство кон другите. Тие…

Најпресметливите знаци!

Шкорпија Шкорпиите не зборуваат отворено за нештата кои ги посакуваат, но манипулираат со луѓето така што…

Како ги поднесуваат раскинувањата?

Овен Страда многу повеќе и подолго отколку што покажува. На прв поглед припадниците на овој знак…

Кои се најнаивните?

Овен Овие рогати суштества се најнаивни кога се во врска. Иако сите (ќе) ги предупредуваат да…

Нит простуваат, нит забораваат!

Постојат некои луѓе кои се паметат и не простуваат речиси ништо. Тие до крајот на животот…

Што кажува телото?

Овен Овие рогати суштества настапуваат одлучно. Како да одат во војна! Движењата им се сигурни и…