Сутерен.мк

Победници и поразени

До сега на Евровизија се претставени 1 500 песни, па на еден нејзин фан би му…

Во Ирска се сите внуци!?

Зошто многу од ирските презимиња почнуваат со „О“? Ова „О“ значи дека станува збор за нечиј…

Цела ЕУ (ќе) може да го тужи Фејсбук!

Било кој орган надлежен за заштита на податоците во сите земји на Европската унија може да…

Игор и Тереза Хаџи Бошкови: Македонска рамка на англиско – ирска приказна

Синот на култниот скулптор Петар Хаџи Бошков и сликарката Лилјана Ѓузелова, кој гради успешен телевизискиот бизнис…