Сутерен.мк

Исповед на Ума Турман за абортусот

„Го следев текот на радикалниот закон против абортусот во Тексас со голема тага и нешто како…

Исповед на Шерон Стоун за мајчинството

Актерката Шерон Стоун за прв пат се огласи за борбата за потомство и откри дека имала…

Зошто се пропи Бен Афлек?

Бен Афлек признал дека се чувствувал „заробен“ во бракот со Џенифер Гарнер и дека тоа е…

Јасна Котеска: А сега, нешто сосема лично…

Пред четири години, во 2017, мојот тогашен сопруг не’ остави мене и нашиот малолетен син кој…

Игор Пачемски: Ковиде леде, 3 дел – Епилог

„А ја сам самооо, нежна жена…“ Види ја пустата Спасе, како пеперутка е! Да, вистина е.…

Игор Пачемски: Ковиде леде!

Првото прашање кое ми го поставија, post factum, беше – како го фатив? Според проценката на…

Васил Шишков: Татко ми и јас

Како потомок на еден од најголемите македонски актерски имиња, како негов син, зборува за предностите и…