Сутерен.мк

Кој гласаше ЗА?

Денеска во Собранието на 81-та пленарна седница беа изгласани предложените заклучоци за францускиот предлог поднесени од…

Трети сме по сиромаштија во Европа

Со 60 отсто од европскиот просек, Црна Гора е прва во регионот. Од земјите членки на…

Кои телефони најмногу зрачат?

Последнава деценија сите секојдневно ги користиме мобилните телефони и тие н се в рака 24 часови,…