Сутерен.мк

Што се случува со убавецот?

Пејачот на италијанскиот глам рок бенд „Манескин“ (формиран во 2016 година), Дамиано Дејвид ги заведе жените…

Почетоците на Евровизија

Во 50-тите години, откако започнала да се обновува воено-разурнатата Европа, Европската радиодифузна унија со седиште во…

Кои се Манескин?

На 65 – тото издание на Евровизија, после 31 година победи Италија со песната „Zitti e…