Сутерен.мк

Мерцедес ќе произведува со струја од ветер

Во кругот на центарот за тестирање возила на Мерцедес во Папенбург ќе се постават 20 ветерници,…

Разликата меѓу газди и бараби!

Одборот и работничкиот совет на германскиот производител на автомобили ќе исплатат бонуси со висина до шест…