Сутерен.мк

Министерството за култура во две слики

Бистата е дело на Џулијано Финели, ученик на Бернини (1627-ма, користено е само чекан и длето).…

Протест на вработени во културни институции

Незадоволни од ниските плати кои не ја надминуваат просечната, синдикални организации на вработени во Министерството за…