Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: Временската машина ФАП!

„Доживеаме вистински културен шок кога ја видовме опремата на австриските пожарникари. Организирани се во бригади, со…

Што до бога сакаат мажите!?

Веќе неколку години сум оженет со амбициозна, убава, средена и културна жена со која имам и…