Сутерен.мк

Бранка Д. Најдовска: Осмомартовски Архимедов закон

Во недостиг на нормален живот, една реминисценција како го доживував 8 март пред коронавирусот, кога се…

Женственост

Гледам на ТВ анкета на тема „што е вистинска жена?“ Одговараа луѓе од различни профили, но…