Сутерен.мк

Колку сексуални партнери треба да имаме пред бракот?

Професор од Универзитетот во Индијана, Питер Тод, вели дека во идеален случај би требале да имаме…

Зошто избегнуваме вистински врски?

Ние самите, несвесно креираме се во што се наоѓаме, па и „програмата“ на осаменост. Разочарани и…