Сутерен.мк

25 правила за пишувањето!

Пред повеќе од две децении, британски писател направи листа на “заповеди” за новинари. (Одлични насоки за…

Писателски совети од Стивен Кинг

Тој е еден од најпродаваните, најпреведуваните, најадаптираните и најпопуларните писатели на сите времиња. А според тоа,…

Михаил Ренџов: Верник во надежта

“Ако постои Господ, нека ги подотвори очите и за Македонија.. Во еден псалм јас велам: ‘Ако…