Сутерен.мк

Дуа Липа и Ед Ширан се плагијатори?

Музичарот Ед Ширан веќе неколку години повеќе пати беше обвинет за плагијат, а сега повторно заврши…

Фејсбук повторно обвинет за плагјат!

Германската компанија „Ем-сенс“ (М-сенсе) имаше објава на Твитер во којашто го споредува логото на „Мета“ на…