Сутерен.мк

Какви подароци добиваат номинираните за Оскар?

Само неколкумина од најпрестижната филмска церемонија (ноќта меѓу 12 и 13 март) ќе си заминат дома…

Навистина ли мачките ни носат подароци?

Колку и да ни е убаво да мислиме дека мачките со тоа што ќе ни донесат…

Како цврстата валута го победи сервисот за ручавање?

На поканите за денешните свадби се почесто стои напомената дека подароците треба да бидат спакувани во…

Бранка Д. Најдовска: Пораки врзани во панделка

Сите сакаме да даруваме речиси исто колку и да примаме подароци. При овие убави ритуали најважно…