Сутерен.мк

Храната поскапе за 40, а сега ја намалуваат за 10 отсто

Најголемите поскапувања на храната почнаа во истиот момент кога престанаа првите мерки, па во првата половина…

Јадеме најскап леб на Балканот

Цената на храната и трошоците за живот вртоглаво растат. Тоа го потврдуваат и најновите пресметки на…

Поскапувања поради руско-украинскиот конфликт

Експертите сметаат дека овој конфликт не треба да доведе до глобална рецесија, туку дека нестабилноста на…