Сутерен.мк

Превенција за депресија

Честата промената на расположението може да биде од различни причини , но депресијата значи пореметување на…

Како да препознаете инфаркт?

Луѓето кои треба да бидат загрижени за овие симптоми се првенствено оние кои имаат фактори на…