Сутерен.мк

Како треба да комуницираме при развод?

Тазе раведените личности често мислат дека треба со иста мерка да се возврати на нискиот удар…

Јасна Котеска: А сега, нешто сосема лично…

Пред четири години, во 2017, мојот тогашен сопруг не’ остави мене и нашиот малолетен син кој…

Нови секирации!

Славната холивудска двојка повторно ќе се гледаат на суд.  Претходно, причината беше старателството над децата, а…

Ведрана Рудан се мажи по трет пат!

После 30 години брак, познатата хрватска писателка се разведува од својот втор сопруг и најавува нов…

Глупави желби

Вљубена сум во оженет маж. Како да го натерам да се разведе? Сонувалка Сонувалка дарлинг, ај…

Бранка Д. Најдовска: Не сакате развод, има решение!

Мојот скапоцен сопруг по две децении дружба, веќе не го препознавам: наеднаш го откри огледалото, почна…

Хедонизмот како убиец на бракот!

Големиот број разводи и вонбрачни заедници укажуваат дека клучната општествена институција е во криза. Жените станаа…

Преплатена алиментација

Се разведов неодамна, на барање на мојата жена, ама таа ја претера. Бара од секое дете…

Откажано семејство

Мојот син е оженет по втор пат и има две деца со новата сопруга. Од претходниот…