Сутерен.мк

Хедонизмот како убиец на бракот!

Големиот број разводи и вонбрачни заедници укажуваат дека клучната општествена институција е во криза. Жените станаа…

Преплатена алиментација

Се разведов неодамна, на барање на мојата жена, ама таа ја претера. Бара од секое дете…

Откажано семејство

Мојот син е оженет по втор пат и има две деца со новата сопруга. Од претходниот…

Кој е посреќен во вториот брак?

Во врска сум со човек кој зад себе веќе има еден брак и дете. Долго сме…

Да се остане заедно

Поумните од нас веќе докажаа дека разводот е меѓу највознемирувачките случки во животот. Постресна е само…