Сутерен.мк

15 славни убавици со „грдички“ партнери

Една од најубавите жени на светот, Моника Белучи, никогаш за животен сопатник немала некој убавец! И…

Ноне Абрашева Ноциќ: Анимирани ли ти се веѓите?

Убавина е апстрактна именка од женски род, за која не постои доволно прецизна дефиниција. Таа живее…