Сутерен.мк

(Не)религиозна љубов

Мојата ќерка е во врска со германски муслиман подолго време, за што јас, како мајка разбрав…

Чудотворни писанија

Четврто од пет деца сум, многу сме религиозни, православни, ни помага и црквата наша. Мојата најстара…

Празник над празниците!

„Кога Синот Човечки ќе дојде, дали на земјата ќе најде вера?“ – Исус Христијанството ја носи…

Традиционални верници во испрофанизирана црква

Само дваесеттина проценти од православните Македонци се убедени верници! По осамостојувањето на земјава и по збогувањето…