Сутерен.мк

Симптоми за цироза

Најчестата причина поради која доаѓа до цироза на црниот дроб е претераното конзумирање на алкохол, кое…

Како на време да препознаете срцев удар?

Срцевиот удар е болест која секоја година одзема голем број животи. Голем проблем со оваа болест…

Како се препознава недостаток на витамин Б12?

Витаминот Б12 е есенцијална хранлива материја која има многу основни функции во вашето тело. Тоа е…

Трнењето на стапалата може да е симптом

Доколку често чувствувате трнење на стапалата, не е лошо да посетите доктор. Трнењето може да биде…

Дланките, огледало на вашето здравје

Состојбата на нашите дланки откриваат многу за нашиот карактер, но можат да бидат и сигнификантен показател…

Кои се симптомите на омикрон?

Научниците посочуваат дека симптомите на омикрон се многу поблиску до оние на настинка од претходните варијанти…

Препознајте го мозочниот удар на време!

Една од главните болести која може да доведе до мозочен удар е атеросклерозата, а можноста за…

Симптоми на делта сојот

Вакцините се покажаа како ефикасни во намалувањето на развојот на тешка клиничка слика од ковид 19…

Симптом за нетолерантност на лактоза

Најчестите сигнали дека сте интолерантни на лактоза се подуеност, грчеви во стомакот и потешки проблеми со…