Сутерен.мк

Телеграм им се покори на Германците

Платформата за онлајн пораки Телеграм попушти пред барањата на германските безбедносни служби и обезбеди податоци за…

Снепчет ги претркува сите

Компанијата „Снеп“, најпозната по апликацијата „Снепчет“, ја претстави својата прва џебна „летачка камера“. Станува збор за…

Се можело и без Фејсбук!

Ако некој ви каже дека ќе ви плати 1.800 долари доколку издржите шест години без социјални…

Ноне Абрашева Ноциќ: „Да ти ги вакцинирам ќерките!“

Оваа реченица ја напишал прилично талентиран мразач на современата медицина, како одговор на советите и изјавите…

Холандија го тужи ТикТок?!

Холандското здружение за истражување на информациите на пазарот (SOMI) по судски пат бара околу 1,5 милијарди…

Старо – нови зависности

Мојот син има девојка со која е повеќе од четири години, има другари, колеги, роднини, со…

Нова социјална мрежа

Поминаа веќе четири години од големото глобално движење на ТикТок и, крајно време е за следната…

Која е првата социјална мрежа?

Се започнало во 1971 година, кога во еден истражувачки центар за прв пат, испратен е имејл.…