Сутерен.мк

Кој беше Горбачов?

Човекот со белегот на челото, некогашниот лидер на СССР, кој го доби прекарот „поразениот победник“, стави…

Путин бил и таксист!

Владимир Путин откри дека бил приватен шофер за да врзе крај со крај по распадот на…