Сутерен.мк

„Бубалиците“ сами ја прекинале серијата?!

Актерката Мајим Биалик, која во ТВ серијата „Теоријата за големата експлозија“ ја игра Ејми Фаре Фаулер,…

Васко Тодоров: По К-15, космонаут!?

Одејќи на закажаниот разговор со Тошо Малерот (1965 година, Радовиш), очекував (веројатно, како и сите кои…