Сутерен.мк

Да немаше абортус, јас не ќе постоев

Актерката Маја Хок зборуваше за забраната за абортус во Америка и откри како пристапот до легален…

Исповед на Ума Турман за абортусот

„Го следев текот на радикалниот закон против абортусот во Тексас со голема тага и нешто како…