Сутерен.мк

Што е најдоброто според Ем-Ти-Ви?

Ова се филмските и телевизиски награди на музичкиот ТВ канал Ем-Ти-Ви… Најдобра серијa: „Еуфорија“ Најдобра филмска улога:…

Омилените филмови на Брус Спрингстин

Музичарот отсекогаш истакнувал дека неговото творештво е поврзано со многу други уметнички форми освен музиката, а…

Најдобрите филмови за смртта!

„Граѓанинот Кејн“ (1941), Орсон Велс „Да се живее“ (1952), Акира Куросава „Седмиот печат“ (1957), Ингмар Бергман…

Омилените филмови на Ларс фон Трир

Данскиот режисер Ларс фон Трир, од самиот почеток на својата кариера крева прашина со своите филмови:…

Како би им изгледале децата?

Вештачката интелигенција веќе е во секојдневна употреба за разноразни корисни нешта што би требало да ни…

Бљак сцени во романтичните филмови

Љубовните филмови расипаа многу нешта во вистинскиот живот со своите идеални расплети, совршени мажи и со…

10-те најдобри филмови во 2020 –та!

Според City Magazine, ова е листата на најдобро оценетите и најмногу коментираните филмови од страна на…