Сутерен.мк

Кој го насамари Безос?

Еден од најбогатите луѓе на светот Џеф Безос (59) очигледно не е добар познавач на виното,…

Што се можат многу пари?

Челичен мост во пристанишниот холандски град Ротердам ќе биде делумно демонтиран за да овозможи простор за…

Безос бара лек за смртта!

Контроверзниот милијардер Џеф Безос, еден од десетте најбогати луѓе во светот, ќе го бара лекот за…

Што пророкува Џеф Безос?

Човештвото ќе пресели поголем дел од индустријата, а само неколку избрани ќе останат на Земјата, а…

Маск се мајтапи со Безос!

Вселенската трка на двајцата најбогати мажи на светот добива нова димензија откако првиот човек на Тесла,…

Елон Маск е најбогатиот на планетава!

Со богатство од над 185 милијарди долари, Елон Маск стана најбогатиот човек на светот! Од 2017…