Сутерен.мк

Вибер си гази!

Од избувнувањето на пандемијава на Ковид – 19, Вибер на глобално ниво забележал раст од 170 отсто во размена на текстуални и видео пораки, а дуплиран е и бројот на Вибер заедници – соопшти денеска компанијата Ракутен Вибер.

Многу брендови и компании токму затоа, се свртија кон чет – бот решенијата во апликациите за размена на пораки, за што поквалитетно да комуницираат со корисниците и клиентите.

Инаку, Вибер се уште важи за најсигурната веб комуникација: месинџерот на ФБ на пример, многу лесно и просечен ИТ љубопитен бубалица, може лесно да го „рефрешира“ и да ја пронајде до детали, целата преписка што ви треба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *