Сутерен.мк

Во скопската Зоо има ново бебе

Во скопската Зоолошка градина има ново бебе од видот елен лопатар. Информацијата попладнево ја споделија од Зоолошката на нивната страница на „Фејсбук“.

– Малечкото веќе напредува супер и е милениче на целата група елени кои се грижат за него, пишува во објавата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *