Сутерен.мк

За владата, цајканите и – мачките

Легендата вели дека некогаш имало македонски полицаец што личел на Двејн Џонсон.Толку околу легендите…

Во Македонскава влада во моментов е иста ситуација…

Нема повистинио! Иако, ги има и оние, особено во МКД се мнозинство, што не можат ни едното, ни другото…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *