Сутерен.мк

За секој случај

Пандемијата на Ковид -19 веќе подолг период е под контрола, но последниве неколку недели бројките со заразени повторно стануваат загрижувачки. Па, не е лошо да се потсетиме кој, како (ќе) се однесува(ше) во „вирусни времиња“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *