Сутерен.мк

Кои знаци, според Маите, ќе имаат најмногу среќа во 2024-та?

ЗМИЈА
2 април – 29 април

Припадниците на овој знак ќе бидат меѓу оние кои ќе го дочекаат крајот на 2024 година со дебел паричник и значителен банкарски биланс. На почетокот на годината ќе се соочат со предизвици со пари, ќе имаат повеќе трошоци отколку што мислат дека ќе можат да решат, но напролет ќе има пресврт. Идеите што ги имаа за кои се сомневаа дека некогаш ќе се остварат ќе почнат да се остваруваат. И повеќе од успешно. Веќе во летото ќе бидат повеќе од задоволни од постигнатото, а „златната низа“ продолжува до крајот на годината.

ЛИЛЈАК
26 јули – 22 август

Претставниците на овој хороскопски знак, доколку веќе не пронашле сродна душа, ќе ја најдат во 2024 година. Вашата потрага и годините на копнеж, страдање и разочарување завршија. Личноста што ќе ја сретнете на некој друштвен настан во лето ќе ве собори од нозе. И не само тоа, тоа ќе биде врската за која сонувавте цел живот. Довербата, поддршката и страста што не би можеле да ги комбинирате во една личност, а кои секогаш ви биле очајно потребни, ги наоѓате во вашиот нов партнер. Не двоумете се премногу, тргнете во авантура и кажете „да“ – нема да зажалите.

ГУШТЕР
13 декември – 9 јануари

Вашата среќа во 2024 година е во хармонија, мир и духовна трансформација што ќе ви отвори нови хоризонти и ќе ви помогне драстично да го подобрите квалитетот на вашиот живот. Со други зборови, ќе има сè за вас во 2024 година! Што се однесува до финансиите, ситуацијата ќе биде исклучително поволна од есенва, ќе имате одлична можност да го зголемите буџетот, па дури и да заштедите за некои убави патувања. Духовната трансформација ќе биде најзабележителна на љубовното поле, каде зад себе оставате токсични врски, луѓе кои ве повредуваат. Убавината на сето тоа е што нема да бидете тажни, туку повторно ќе се родите. И тоа ќе ја отвори вратата за нови љубови, без страв, резерви, сомнежи…

 

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *