Сутерен.мк

Многу сакање, не е на арно!

Многу го сакам и тој ме сака и сакаме да се венчаме, ама од злобници околу нас мислам дека ќе ни пропадне љубовта.

Нина, 28

Нина дарлинг, тоа се бајки што им ги раскажуваат на децата кои што сакаат да станат извршители! Смислете си подобар изговор…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *