Сутерен.мк

Најдобрите мемиња во 2021-ва!

Твитер заедницата прави селекција на мемињата кои ја одбележаа годинава што изминува. Ви пренесуваме дел од светскиот избор…

За создавањето на првото меме (или мим), прочитајте тука…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *