Сутерен.мк

Чистотија – празнотија

Домот ми е постојано нечист. Имам две деца и сопруг. Како да ги натерам да бидат попедантни?
Беси

Беси дарлинг, еден ден децата ќе пораснат и ќе си заминат, сопругот нема да се поместува од фотелјата, домот ќе биде блескаво чист, а вие ќе сте бескрајно осамена….

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *