Сутерен.мк

ЕПП

Живо ме интересира: кој нормален би се напил од течноста во која претходно се искапел некој!?…

Џон Оливер: Најлутиот Англичанец во САД

Овој автор на светски влијателното телевизиско ток шоу го издвојува од конкуренцијата неговата злобна сатира која…

Неда Арнериќ: Големата жал на нимфата

Што си вели во огледалото? Што мисли за соблекувањето пред камерите? Што сонува? За што најмногу…

Ана Бунтеска: Илузија

Се разбуди покрај неа, како и секое утро. Сонцето се пробиваше низ тешките завеси, кршејќи ја…

Мегаломански мудрости

Многу ми се допаѓа еден тип, но тој е толку интелигентен што јас не знам понекогаш…

Надеж

Секоја личност при раѓањето, во небесното огледало е чудесна мешавина на енергии подготвени да заронат во…

Грди подароци

Секому се случува да добие некој неубав, неупотреблив, непромислен подарок. Просто, толку непријатен што не тера…

Александар и Игор Џамбазови: Сенките и зраците на едно семејство

Тие никогаш не дале заедничко интервју. Како што не ги ни расчистувале јавно, кулоарските шушкања дека…

Постпразнични јадови

Бевме на некоја неформална седенка на која се напив отповеќе и сега сите ме озборуваат. Како…