Сутерен.мк

Каде се легализирани истополовите бракови?

Според светската статистика, вкупно 32 земји ги имаат легализирано истополовите бракови, а во уште 14 дозволени…

Португалија ја легализираше еутаназијата

Португалскиот парламент денеска го усвои законот со кој се регализира еутаназијата, но кога тој ќе стапи…