Сутерен.мк

Никола Ристановски: Престар за дрога, премлад за…

Неговиот талент бил секогаш наградуван, фален и никогаш оспоруван. Тој е без предрасуди, суптилно изолиран од…

Никола Ристановски: Не сакам да зборувам

Десет работи што можеби, не сте ги знаеле за актерот Никола Ристановски! Никола многу сака зима.…

Мето Јовановски: Како Другарот Чичо се претвори во Дон Чичо?

Незаборавниот Хамлет во „Хамлет“ (режија Слободан Унковски), Порфириј во „Злосторство и казна“ (режија Егон Савин) и…