Сутерен.мк

Старо – нови зависности

Мојот син има девојка со која е повеќе од четири години, има другари, колеги, роднини, со…

Магдалена Андоновска: Кардашијани во Македонија

Кога социјалните мрежи, конкретно платформата Фејсбук наместо за информирање и споделување идеи и ставови, ќе биде…

Збогување

Фејсбук с(р)еќавања… Збогувајќи се со старата Куќа, само две работи се помрднаа… Ми се виде повредна…

Цела ЕУ (ќе) може да го тужи Фејсбук!

Било кој орган надлежен за заштита на податоците во сите земји на Европската унија може да…

Твитер трајно го блокираше Трамп

Ноќеска, компанијата Твитер соопшти дека трајно го суспендирала профилот на Доналд Трамп заради ризик од понатамошно…

Отец Пимен: Уривање на ѕидовите

Пријателите го викаат само Пимен. Во личната карта му пишува дека е роден во 1971 година…

10 ФБ правила

Не се нормално нумерирани. Се е како што треба. Забрането и казниво е користење на статуси…

Која е првата социјална мрежа?

Се започнало во 1971 година, кога во еден истражувачки центар за прв пат, испратен е имејл.…

Фејсбук главоболки

Сопругот е нон – стоп на фејсбук. Мислам, и јас имам свој профил, но ми се…