Сутерен.мк

Носорог

Фејсбук с(р)еќавања…

Немам тело за на плажа. Две ги имам, две.

Не знам што сите запнале за трофејниве жени!? Во МКД има многу повеќе трофејни мажи.

Ок, разбравме – и глупите ќе ослабат. Грдиве, шо ќе праите?
Ќе се криете зад дебелите?

Нема ништо погрдо, од свесноста за сопствената физичка убавина.

Се дружам само со слични на себеси. И, со полоши. Не бе, лажам. Се движам осамено, како и секој носорог.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *